Zgjidhje
Zgjidhje ABP
na pëlqen të
sfidohemi
tek ajo që jemi
më të
mirët!

Strategji

Suksesi nuk ndodh rastësisht. Inovacion dhe Autenticitet

 • Kërkim
 • Branding dhe dizenjim identiteti
 • Strategji tregu
 • Strategji fushate
 • Konsulencë
 • Web

  Mjete që e ndihmojnë biznesin tuaj të krijojë lidhje, të komunikojë dhe të ketë rezultate.

  • Dizenjim dhe zhvillim faqesh internet
  • SEO and SEM
  • Aplikacione web
  • E-comerce
  • Përmbajtje dhe përkthim
  • Web analytics
  • consulting

  Social

  Sigurimi i përfshirjes masive dhe krijimi i brand awareness

  • Strategji e mediave sociale
  • Fushata në mediat sociale
  • Blog dhe marketing influencues
  • Menaxhim bannerash
  • Analitikë
  • Konsulencë

  Programe

  Mjetet për një menaxhim më të mirë.

  • Arkitekturë zgjidhjesh
  • Integrim i të dhënave dhe sistemit
  • -Aplikacione web
  • Menaxhim databaze
  • Subscription, loyalty, CRM
  • Consulting
  Lini një takim
  Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
  Na kontaktoni
  We are social
  Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale