Brikena Berdo

Brikena Berdo

ABP konceptoi dhe dizenjoi identitetin e markës, si dhe dizenjoi dhe zhvilloi faqen web për Brikena Bendo.
brikena bendo
brikena-bendo
brikena-bendo
brikena-bendo
brikena-bendo
brikena-bendo
Lloji i industrisë: Design
Viti i lançimit të projektit: 2019
http://www.brikenaberdo.com/
Share in social media
Lloji i industrisë: Design
Viti i lançimit të projektit: 2019
http://www.brikenaberdo.com/
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale