Gati

Gati

ABP konceptoi dhe dizenjoi identitetin e markës, si dhe dizenjoi dhe zhvilloi platformën online dhe aplikacionin për Gati.al.
abp, web design and development, gati
abp, web design and development, gati
abp, web design and development, gati
abp, web design and development, gati
abp, web design and development, gati
abp, web design and development, gati
abp, web design and development, gati
abp, web design and development, gati
Në listën e projekteve të suksesshme, ABP ka shtuar Gati.al. Gati.al është një platformë online “work-on-demand”, e para e llojit të saj në Shqipëri. ABP punoi shumë për të krijuar imazhin e duhur që i përshtatet Gati.al dhe e përfaqëson atë më së miri në tregun shqiptar, duke filluar nga konceptimi dhe dizenjimi i identiteti të markës së platformës, dhe duke vijuar me dizenjimin dhe zhvillimin e faqes zyrtare (versioni desktop dhe celular). Logo e re dhe ngjyrat e zgjedhura të markës (blu dhe portokalli) u inkorporuan në të gjithë elementët e e identitetit të kompanisë si letra me kokë, kartvizita, stilolapsa etj. Por jo vetëm kaq, me krenari themi që kemi dizenjuar dhe zhvilluar aplikacionin celular në të dy versionet iOS dhe Android të cilët së bashku me faqen zyrtare janë user-friendly dhe kushdo mund t’i përdorë lehtësisht.

Për inovacionin që ka sjellë në tregun shqiptar, Gati.al fitoi çmimin “Mobilitetit i Vitit” në edicionin e gjashtë të ICT Awards. Ne jemi shumë krenarë që jemi pjesë e kësaj arritjeje!
Lloji i industrisë: Teknologji
Viti i themelimit të biznesit: 2017
Viti i lançimit të projektit: 2018
https://gati.al/
Share in social media
Lloji i industrisë: Teknologji
Viti i themelimit të biznesit: 2017
Viti i lançimit të projektit: 2018
https://gati.al/
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale