TEG APP

TEG APP

Ekipit tonë ju besua dizenjimi dhe zhvillimi i aplikacionit të TEG.
TEG, aplikacion, ABP
TEG, aplikacion, ABP

Dizenjimi dhe zhvillimi i aplikacionit

Në ditët e sotme kushdo zotëron një smartphone, kështu, mënyra më e përdorur e ndërveprimit me klientët janë aplikacionet mobile. Për krijimin e aplikacionit të tyre zyrtar, TEG, qëndra më e madhe tregtare në Shqipëri, zgjodhi ekipin tonë, për tu marrë me të gjitha hapat e procesit. Ekipi i përkushtuar i zhvilluesve u angazhua për dizenjimin dhe zhvillimin e aplikacionit, një vend ku audienca e TEG do të ketë gjithmonë akses thjesht me një klikim. Aplikacioni i quajtur “TEG”, nuk është vetëm një kanal informativ, në të cilin kushdo mund të gjejë ofertat më të fundit, shërbimet e ofruara e kështu me rradhë, por është gjithashtu një mjet argëtimi, i cili përfshin 3 lojra të ndryshme që ju mund të luani, dhe për më tepër, i dërgon përdoruesve njoftime kur një pozicion pune është i disponueshëm. Si përdoruesit Android, ashtu edhe ata iOS mund ta shkarkojne aplikacionin i cili gjendet në App Store dhe Play Store.
Lloji i industrisë: Shopping Center
Viti i themelimit të biznesit: 2008
Viti i lançimit të projektit: 2018
https://play.google.com/store/apps/details?id=al.teg&hl=en
Share in social media
Lloji i industrisë: Shopping Center
Viti i themelimit të biznesit: 2008
Viti i lançimit të projektit: 2018
https://play.google.com/store/apps/details?id=al.teg&hl=en
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale