EPTISA

EPTISA

Ekipit tonë ju besua dizenjimi dhe zhvillimi i aplikacionit të EPTISA.
EPTISA, aplikacion, ABP
EPTISA, aplikacion, ABP
EPTISA, aplikacion, ABP

Dizenjimi dhe zhvillimi i aplikacionit

Filiali shqiptar i EPTISA, një kompani e mirënjohur ndërkombëtare e specializuar në inxhinieri, konsulencë, teknologji informacioni dhe zhvillim institucional, ekonomik dhe social, na zgjodhi për dizenjimin dhe zhvillimin e aplikacionit të njërit prej projekteve të cilin po implementojnë aktualisht në vendin tonë. Projekti quhet Sistemi i Integruar i Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta – SIMMN. Aplikacioni i zhvilluar u jep mundësinë njerëzve që banojnë në bashkitë ku ky projekt ndodhet, të raportojnë për probleme në lidhje me mjedisin. Aplikacioni është i disponueshëm në iOS dhe Android.
Lloji i industrisë: Konsulencë, inxhinieri, arkitekturë dhe teknologjia e informacionit
Viti i themelimit të biznesit: 1956
Viti i lançimit të projektit: 2018
http://imswm.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Konsulencë, inxhinieri, arkitekturë dhe teknologjia e informacionit
Viti i themelimit të biznesit: 1956
Viti i lançimit të projektit: 2018
http://imswm.al
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale