Elektroservis

Elektroservis

ABP u punësua pë të dizenjuar dhe zhvilluar faqen e re të internetit të Elektro Servis.
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Elektroservis
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Elektroservis
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Elektroservis
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Elektroservis
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Elektroservis

Dizenjimi dhe zhvilimi i faqes së internetit

Duke patur një strategji marketingu direkte, qëllimi i website të Elektro Servis ishte që shërbimet e ofruara të binin menjëherë në sy të vizitorëve. Kjo është arsyeja që dizajni u fokusua kryesisht në imazhet e produkteve dhe markave për të cilët ata ofrojnë shërbim. Ne zhvilluam faqen në të dy versionet, desktop dhe mobile dhe ndërmorëm fushata SEO në mënyrë që të arrinte rezultate të larta në motorët e kërkimit. E veçanta e kësaj faqe është moduli i statusit të produktit në riparim, që i ofron klientëve mundësinë të përditësohen në çdo moment në lidhje me statusin e riparimit të produktit të tyre.

Dëshmi

Bashkëpunimi ynë me ABP ka qenë fantastik deri tani. Aftësitë e tyre menaxhuese bënë që projekti të shkonte shumë më mirë, krahasuar me kompani të tjera. Ata i përgjigjen të gjitha nevojave tona dhe vazhdimishtë bëjnë edhe me shumë nga ç’kërkohet. Komunikimi është shumë i mirë, dhe ne jemi mëse të kënaqur me cilësinë.
Ekipi i Elektro-Servis
Lloji i industrisë: Ofrues shërbimesh
Viti i themelimit të biznesit: 2008
Viti i lançimit të projektit: 2015
http://elektroservis.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Ofrues shërbimesh
Viti i themelimit të biznesit: 2008
Viti i lançimit të projektit: 2015
http://elektroservis.al
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale