Argjendari Pirro

Argjendari Pirro

ABP dizenjoi faqen e internetit të kompanisë, bazuar në logon dhe linjën e brandit, me finesën dhe elegnacën që karakterizon një dizenjues dhe prodhues bizhuterish artistike si Pirro.
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro

ABP dizenjoi faqen e internetit të kompanisë, bazuar në logon dhe linjën e brandit, me finesën dhe elegnacën që karakterizon një dizenjues dhe prodhues bizhuterish artistike si Pirro.
U zhvilluan të dyja versionet e faqes, desktop dhe mobile. Website përman të gjithë gamën e gjerë të bizhuterive që Pirro ofron, secili me specifikimet e detajuara, dhe opsioni i wishlist ndihmon klientët të gjejnë atë që kanë kërkuar më parë. Në përfundim të projektit u ndërmorën fushata SEO në mënyrë që faqja të renditej sa më lart në motorët e kërkimit. Ne website është integruar edhe moduli i Newsletter, që klientët të përditësohen vazhdimisht në lidhje me produktet dhe ofertat më të fundit.

Lloji i industrisë: Argjendari
Viti i themelimit të biznesit: 1986
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://pirro.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Argjendari
Viti i themelimit të biznesit: 1986
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://pirro.al
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale