Ami Event

Ami Event

Identiteti i Brandit dhe Produktet Promocionale
abp, identiteti i brendit dhe fushate reklamimi, ami event
abp, identiteti i brendit dhe fushate reklamimi, ami event
abp, identiteti i brendit dhe fushate reklamimi, ami event
abp, identiteti i brendit dhe fushate reklamimi, ami event
abp, identiteti i brendit dhe fushate reklamimi, ami event

Identiteti i Brandit dhe Produktet Promocionale

Filluam punën me rifreskimin e identitetit te Ami Event, logos dhe elementeve të tjera të brandit, duke e finalizuar këtë fazë me Manualin e Përdorimit të Brandit. Më pas, ne punuam me stafin e marketingut të Ami Event për fushatën e reklamimit, duke dizenjuar broshura dhe fletëpalosje, për të promovuar gamën e gjërë të shërbimeve që ofron kompania.
Punë të kryera #Identiteti i kompanisë
Lloji i industrisë: Agjenci planifikimi eventesh
Viti i themelimit të biznesit: 2007
Viti i lançimit të projektit: 2015
http://www.amievent.al/
Share in social media
Lloji i industrisë: Agjenci planifikimi eventesh
Viti i themelimit të biznesit: 2007
Viti i lançimit të projektit: 2015
http://www.amievent.al/
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale