Albtelecom

Albtelecom

Emri më i madh në tregun shqiptar të telekomunikimit i besoi ABP zhvillimin e faqes së tij të internetit.
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom

Dizenjimi dhe zhvillimi i faqes së internetit

Ne dizenjuam website duke theksuar vlerat e një kompanie gjigande si Albtelecom në tregun shqiptar të telekomunikimit. Faqja u ndërtua sipas trendeve dhe stadardeve më të fundit, si në versionin desktop, ashtu edhe në atë mobile. U ndërmorën fushata SEO për ta rradhitur ndër rezultatet më të larta të kërkimit në Google. Risi ishte faqja e hosting, ku klientët mund të kërkojnë për domain, web hosting, email hosting dhe VDS.
Lloji i industrisë: Telekomunikacion
Viti i themelimit të biznesit: 1992
Viti i lançimit të projektit: 2014
http://www.albtelecom.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Telekomunikacion
Viti i themelimit të biznesit: 1992
Viti i lançimit të projektit: 2014
http://www.albtelecom.al
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale