Albchrome

Albchrome

Dizenjimi dhe zhvillimi i faqes së internetit
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albchrome
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albchrome
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albchrome
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albchrome
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albchrome

Bazuar në idnetitetin e ri të AlbChrome, ne dizenjuam faqen e internetit të kompaninë. Website u ndërtua në të dy versionet, desktop dhe mobile, dhe ndërmorëm fushata SEO në mënyrë që faqja të renditej sa më lart në rezultatet e kërkimit. AlbChrome është një faqe informative që prezanton një nga kompanitë prestigjioze të Grupit Balfin, duke ndjekur trendet më të reja të zhvillimit të faqeve të internetit.

Punë të kryera #Design #Zhvillim ne web
Lloji i industrisë: Minerare
Viti i themelimit të biznesit: 2000
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://albchrome.al/
Share in social media
Lloji i industrisë: Minerare
Viti i themelimit të biznesit: 2000
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://albchrome.al/
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale