Albanian Alps

Albanian Alps

Jemi krenarë t’ju paraqesim Albanian Alps.
abp, dizenjim brendi, albanian alps
abp, dizenjim brendi, albanian alps
abp, dizenjim brendi, albanian alps
abp, dizenjim brendi, albanian alps
abp, dizenjim brendi, albanian alps
abp, dizenjim brendi, albanian alps
abp, dizenjim brendi, albanian alps
abp, dizenjim brendi, albanian alps

Ne u angazhuam në zhvillimin e një marke ombrellë me qëllim:

 • Vendosjen e një prezencë të fuqishme të përbashkët
 • shfrytëzimin e potencialit të sinergjisë dhe lehtësimin e transferimit të një imazhi të përdorimit të përditshëm.
 • Albanian Alps është simboli i veriut të Shqipërisë, e spontanitetit e besueshmërisë, e natyrës dhe qytetërimit. Komunikimi vizual është ajo që e kthen strategjinë e thjeshtë në një eksperiencë të shqisave, duke krijuar një markë që lejon palët e interesuara të prezantohen si një e vetme. Dizenjimi është vecanërisht i rëndësishëm në projektimin e markave të vecanta rajonale. Ndërtimi i një marke rajonale të fortë të fokusuar në interaktivitetin e dizainit dhe komunikimit i jep markës një profil të pastër dhe të pa ngatërrueshëm. Përdoruesit kryesor janë bashkitë dhe komunat kryesore të veriut të Shqipërisë. Numri i lartë dhe shumëllojshmëria e grupeve të interesit e beri këtë një sfidë të madhe. Një pamje tërheqsë arrin zemrat e njerëzve – në tregun vendas dhe në rajon.

  Lloji i industrisë: Turizëm
  Viti i themelimit të biznesit: 2016
  Viti i lançimit të projektit: 2016
  Share in social media
  Lloji i industrisë: Turizëm
  Viti i themelimit të biznesit: 2016
  Viti i lançimit të projektit: 2016
  Share in social media
  • All
  • #Brand & Communications
  • #Design
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Marketing Online
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • ABP, faqe web, ADE

   ADE

   • #Design
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Design
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Agri

   Agri

   • #Design
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Design
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Agrocon Albania

   Agrocon

   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim i faqes së internetit dhe marketing online, albania express travel

   Albania Express Travel

   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim brendi, albanian alps

   Albanian Alps

   • #Brand & Communications
   • #Design
   Read More
   • #Brand & Communications
   • #Design
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albchrome

   Albchrome

   • #Design
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Design
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albsig

   Albsig

   • #Dizenjim Websitesh
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Albtelecom

   Albtelecom

   • #Dizenjim Websitesh
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Aleat

   Aleat

   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
  • ALTAX

   ALTAX

   • #Dizenjim Websitesh
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, identiteti i brendit dhe fushate reklamimi, ami event

   Ami Event

   • #Identiteti I Kompanisë
   Read More
   • #Identiteti I Kompanisë
  • abp, dizenjim brendi dhe zhvillim faqe interneti, ardi borova

   Ardi Borova

   • #Identiteti I Kompanisë
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Argjendari Pirro

   Argjendari Pirro

   • #Design
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Design
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Balfin

   Balfin

   • #Dizenjim Websitesh
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #Zhvillim Ne Web
  • Brikena Berdo

   Brikena Berdo

   • #Design
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Design
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
  • Deutschcolor

   Deutschcolor

   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
  • Downtown One

   Downtown One

   • #Dizenjim Websitesh
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, marketing online, Elbabeton

   Elbabeton

   • #Dizenjim Websitesh
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #Marketing Online
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #Marketing Online
   • #SEO
   • #Zhvillim Ne Web
  • Elbasani Im

   Elbasani Im

   • #Brand & Communications
   • #Design
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Brand & Communications
   • #Design
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Identiteti I Kompanisë
   • #Zhvillim Ne Web
  • abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Elektroservis

   Elektroservis

   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
   Read More
   • #Dizenjim Websitesh
   • #Zhvillim Ne Web
  Lini një takim
  Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
  Na kontaktoni
  We are social
  Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale