Trimed

Trimed

ABP dizenjoi identitetin e kompanisë për Trimed dhe zhvilloi faqen e tyre të internetit.

Identiteti i kompanisë dhe produktet promocionale

Si një kompani me eksperiencë shumëvjeçare në biznes, Trimed kishte nevojë për një rifreskim të identitetit të kompanisë, që do të ruante vlerat e markës së tyre. Ne dizenjuam logon e re, dhe e implementuam atë në të gjithe setin e identitetit të kompanisë. Gjithashtu, e gjithë linja e produkteve promocionale u ridizenjua, kështu kompania do t’i prezantohej bazës së saj të klientëve ekzistues dhe atyre potencialë në një mënyre të re, të përmirësuar. Procesi u finalizua me manualine brandit, që shpjegon sit ë përdoren në mënyrën e duhur të gjitha elementet e brandit.

Dizenjimi dhë ndërtimi i faqes së internetit

Ne dizenjuam një faqe të thjeshtë dhe inovative, të përshtatshme për një kompani që operon në industrinë farmaceutike. Moduli i log-in të përdoruesit u integrua në faqe, duke i dhënë mundësinë farmacive të krijojnë llogaritë e tyre për t’u lidhur direct me kompaninë dhe për të bërë porosi dhe blerje. Faqja u ndërtua në të dy versionet, desktop dhe mobile, dhe puna u finalizua me fushata SEO.
Lloji i industrisë: Farmaceutike
Viti i themelimit të biznesit: 1993
Viti i lançimit të projektit: 2015
http://trimed.com.al/
Share in social media
Lloji i industrisë: Farmaceutike
Viti i themelimit të biznesit: 1993
Viti i lançimit të projektit: 2015
http://trimed.com.al/
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale