Skrapar

Skrapar

Në kuadrin e një iniciative për promovimin e turizmit në Skrapar, ABP ka dizenjuar broshurën dhe ka zhvilluar faqen e re të internetit Visit Skrapar.

Broshura dhe dizenjimi e ndërtimi i website

Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Turizmit punësoi ABP për të zhvilluar projektin e saj mbi zhvillimin e turizmit në Skrapar. Projekti konsistoi në dizenjimin e një broshureme informacion të detajuar mbi të gjitha atraksionet e Skraparit, duke e bërë më të lehtë për turistët zbulimin e këtij qyteti. Faqja u ndërtua në të dyja versionet, desktop dhe mobile. U ndërmorën fushata SEO, për ta renditur faqen ndër rezultatet më të larta në Google.
Lloji i industrisë: Turizëm
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://www.visitskrapar.com
Share in social media
Lloji i industrisë: Turizëm
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://www.visitskrapar.com
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale