Spitali Rajonal Durrës

Spitali Rajonal Durrës

ABP ka implementuar me sukses të gjitha hapat që ngaplanifikimi i projektit, konsulenca IT, zgjidhja e problemeve të infrastrukturës së rrjetit, përkthimi, procesi i instalimit, modifikimet, ndjekja dhe mirëmbajtja e programit ASTRAIA.

Si një prej programeve të para mjekësore të instaluara në institucione publike, ishte një eksperiencë e re dhe një sfidë, duke qenë se kishte një numër shumë të madh punonjësish nga stafi i maternitetit që nuk kishin eksperiencë të mëparshme me kompjuterat. Ishte sfiduese për ta, ashtu siç ishte edhe për kompaninnë tonë, të merrni përsipër dixhitalizimin e gjithë të dhënave mjekësore.
ASTRAIA është programi më i mirë mjekësor në botë për obstetrikën dhe gjinekologjinë, dhe ne jemi krenarë që arritëm ta sillnim edhe në Shqipëri. Ishte njq proces i gjatë, duke qenë i pari program që doktorët filluan të përdorin në spitalet publike për proceset e tyre të përditshme. Ne kemi ofruar konsulencën tonë në ëpërmirësimin e infrastrukturës së rrejtit në maternitete. Aktualisht, ne ndjekim punën, duke lidhur kontrata mirëmbajtjeje.Ne përditësojmë versionet e reja të ASTRAIA dhe trajnojmë stafin e ri të maternitetit. Më shumë se 60 punonjëstë administratës, doktorë dhe infermiere janë trajnuar në maernitetin e Spitalit Rajonal Durrës.

Lloji i industrisë: Spital
Viti i lançimit të projektit: 2011
http://abp.al/en/astraia
Share in social media
Lloji i industrisë: Spital
Viti i lançimit të projektit: 2011
http://abp.al/en/astraia
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale