PC Store

PC Store

ABP ka marrë përsipër gjithë projektin e ribrandimit dhe marketingut online të PC Store.
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store
abp, ribrendimi, dizenjimi dhe zhvillimi i faqes se internetit, marketing online, PC Store

Identiteti i kompanisë dhe Produktet promocionale

Pasi u mblodh informacioni, me qëllim që të kuptonim më mirë pritshmëritë e menaxhimit në lidhje me zhvillimin e tyre strategjik, ne dizenjuam logon e re të PC Store. Pas kësaj, logoja e re u implementua në të gjithë linjën e brandit dhe produkteve promocionale. Ne dizenjuam flyer dhe broshurat që PC Store përdori për të reklamuar produktet në panairin ku morën pjesë. Materiale promocionale u dizenjuan edhe për pjesën e brendshme dhe atë të jashtme të dyqanit.

Dizenjimi dhe zhvillimi i faqes së internetit

ABP dizenjoi faqen e internetit të kompanisë, bazuar në logon e re dhe linjën e brandit. U zhvilluan të dyja versionet e faqes, desktop dhe mobile. Website përman të gjithë gamën e gjerë të produkteve të që PC Store ofron, secili me specifikimet e detajuara, dhe opsioni i kërkimit të avancuar e bën shumë të thjeshtë për klientët të gjejnë atë që kërkojnë. Në përfundim të projektit u ndërmorën fushata SEO në mënyrë që faqja të renditej sa më lart në motorët e kërkimit. Ne website është integruar edhe moduli i Newsletter, që klientët të përditësohen vazhdimisht në lidhje me produktet dhe ofertat më të fundit.
Lloji i industrisë: Teknologji Informacioni
Viti i themelimit të biznesit: 2010
Viti i lançimit të projektit: 2015
http://www.pcstore.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Teknologji Informacioni
Viti i themelimit të biznesit: 2010
Viti i lançimit të projektit: 2015
http://www.pcstore.al
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale