Neptun Albania

Neptun Albania

ABP përfundoi krijimin e website të Neptun Albania
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Neptun Albania
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Neptun Albania
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Neptun Albania
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, Neptun Albania

ABP përfundoi krijimin e website të Neptun Albania.Ndërmjet këtij website përdoruesi mund të blej produktet që dëshiron, pa pasur nevojën të paraqitet në ndonjë prej dyqaneve të Neptun.Produktet dhe cmimet janë të sinkronizuar me magazinën e dyqaneve të Neptun, të ruajtura në Microsoft NAV. Përdoruesi mund të kryej blerje ndërmjet disa formave, midis të cilave dhe moduli i blerjes ndërmjet BKT (i zhvilluar dhe testuar nga ABP). Pagesa e faturës lidhet direkt me sistemin e BKT.Website është krijuar në platformën Magento.

Testimonial

Our company launched a completely revamped website and couldn't be any happier with the way the site turned out, and our experience with Albanian Business Partner.
They took our old website with outdated graphics, fonts, etc., and transformed it into a modern and incredibly attractive site with a modern UI/UX.
When we met with them to discuss the project, we were immediately impressed with how easy they are to communicate with—just real, down to earth, believable people that don't talk over your head with tech jargon.
They listened and spent ample time understanding our products and message to make sure the site layout was appropriate.
They pulled off some very tricky programming feats to get the site to do what we wanted, while not losing sight of the need for superb, modern aesthetics.
Neptun Team
Lloji i industrisë: Elektronikë
Viti i themelimit të biznesit: 13 vite
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://www.neptun.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Elektronikë
Viti i themelimit të biznesit: 13 vite
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://www.neptun.al
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale