MANETCI

MANETCI

ABP-së iu besua dizenjimi dhe ndërtimi i faqes së re të internetit të ManeTCI.
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, MANETCI
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, MANETCI
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, MANETCI
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, MANETCI
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, MANETCI
abp, dizenjim dhe zhvillim faqe interneti, MANETCI

Dizenjimi dhe zhvillimi i faqes së internetit

ABP dizenjoi dhe zhvilloi faqen e re të ManeTCI, sipas trendeve më të fundit të faqeve të internetit, në version për desktop dhe të optimizuar për mobile. Faqja reklamon portofolin e pasur të pronave për shitje dhe dhënie me qera, duke e bërë më të lehtë për kompaninë të arrijë tek klientët potencialë. U dizenjuan bannera te rinj që u implementuan në faqe, si dhe u ndërmorën fushata SEO për ta renditur faqen e internetit ndër rezultatet më t ëlarta në Google.

Dëshmi

Ka agjenci që zhvillojnë faqe interneti, por ka edhe ekspertë si ABP në eksperiencën e përdoruesve, konsulencë, dizajnin e ndërfaqes. ABP u përkushtua që të merrte vizionin tonë për ndërtimin e një faqeje të re për ManeTCI, për ta shndërruar në një produkt final që i tejkaloi pritshmëritë tona. Na ka bërë përshtypje ekpertiza, kreativiteti, dhe aftësitë e tyre në komunikim, dhe jemi të lumtur që kemi gjetur një partner biznesi të besueshëm. Ne e rekomandojmë me bindje të plotë ABP dhe skuadrën e saj me profesionistë të talentuar e të aftë.
Igla Gjoka
Departamenti i Marketingut
- Menaxhere Marketingu
Lloji i industrisë: Ndërtim
Viti i themelimit të biznesit: 15 vjet
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://www.manetci.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Ndërtim
Viti i themelimit të biznesit: 15 vjet
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://www.manetci.al
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale