Klinika Gliozheni

Klinika Gliozheni

ABP ka ndërmarrë projektin e dizenjimit dhe zhvillimit të faqes së internetit dhe implementimin e programit Astraia për Klinikën Gliozheni.
abp, dizenjim brendi dhe zhvillim faqe interneti, Klinika Gliozheni
abp, dizenjim brendi dhe zhvillim faqe interneti, Klinika Gliozheni
abp, dizenjim brendi dhe zhvillim faqe interneti, Klinika Gliozheni
abp, dizenjim brendi dhe zhvillim faqe interneti, Klinika Gliozheni
abp, dizenjim brendi dhe zhvillim faqe interneti, Klinika Gliozheni

Dizenjimi i brandit dhe dizenjimi dhe zhvillimi i faqes së internetit

Në bazë të logos që ishte dizenjaur për Klinikën Gliozheni, ne dizenjuam kartëvizitat. Vazhduam më tej me dizenjimin dhe implementimin e e faqes së internetit të kompanisë. Pasi dizenjuam faqen e internetit, u konfiguruan modulet, për të dyja versionet, Desktop dhe mobile. Ndërmorëm fushata SEO për të bërë të mundur renditje më të lartë të faqes në motorët e kërkimit.
Lloji i industrisë: Mjekësi
Viti i themelimit të biznesit: 111
Viti i lançimit të projektit: 2012
Share in social media
Lloji i industrisë: Mjekësi
Viti i themelimit të biznesit: 111
Viti i lançimit të projektit: 2012
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale