Green Coast

Green Coast

ABP-së iu besua dizenjimi i fushatës së reklamimit si dhe dizenjimi dhe zhvillimi i faqes së re të internetit të Green Coast Luxury Resort.
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast
abp, dizenjimi dhe zhvillimi i brendit dhe faqes se internetit, marketing online, Green Coast

Dizenjimi i Fushatës së Reklamimit

Puna nisi me rifreskimin e identitetit të Green Coast, logos dhe elementeve të tjera të identitetit të markës, duke e finalizuar këtë fazë me manualin e brandit. Më pas, ne punuam me stafin e marketingut të Green Coast, për të dizenjuar të gjitha imazhet për billiboards dhe city lights, banera për web, faqe revistash dhe material të tjera promocionale, që u përdorën për të prezantuar klientët me këtë destinacion të ri luksoz të verës.

Faqja e internetit dhe marketingu online

ABP dizenjoi dhe zhvilloi faqen e re të internetit të Green Coast, sipas trendeve më të fundit të website-ve, në të dy versionet, desktop dhe mobile. U ndërmorën fushata SEO, për ta renditur faqen në rezultatet më të larta të Google. Faqja e re u prezantua nëpërmjet një fushate email advertising, drejt adresave të emailit në të gjithë Shqipërinë, dhe një Neësletter iu dërgua një databaze të caktuar klientësh.

Dëshmi

Vlerësimet më të mira për skuadrën e shkëlqyer të ABP Company, me në krye Julin. Kemi gjetur tek ju djem dhe vajza energjikë, profesionalë, kreativë por mbi te gjitha korrektë dhe pozitivë. Jeni vërtetë suport për ne, kur dimë që në çdo kohë na përgjigjeni me profesionalizëm. Moto e punës është… “duam produktin më të mirë, në kohën më të shpejtë, me ofertën më të mirë” dhe këtë e kemi gjetur tek ju. Ndërtimi i faqes së web “Green Coast Luxury Resort” ka përmbushur të gjitha pritshmëritë tona dhe kemi pasur një feedback shumë pozitiv nga klientët prandaj ju besojmë dhe elementë të tjerë të punës tonë. Ne ndihemi mirë duke ditur që jeni krah nesh si bashkëpuntorëtë suksesshëm, për të na facilituar ne çdo kohë.
Ju jeni partnerët tanë të besueshëm….
Klodiana AJAZI
Departmenti i Shitjeve dhe Marketingut
- Menaxhere e Shitjeve dhe Marketingut
Lloji i industrisë: Resort
Viti i themelimit të biznesit: 1 vit
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://greencoast.al/
Share in social media
Lloji i industrisë: Resort
Viti i themelimit të biznesit: 1 vit
Viti i lançimit të projektit: 2016
http://greencoast.al/
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale