Fastech

Fastech

ABP mori përsipër projektin për ribrandimin dhe mjetet e marketingut online për Fastech.
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech
abp, ndertim faqe interneti dhe marketing online, Fastech

Identiteti i kompanisë dhe produktet promocionale

Ne dizenjuam elemente e identitetit të kompanisë duke përfshirë logon dhe aplikimin e saj në të gjithë linjën e brandit, si dhe produktet promocionale për Fastech. Produktet dhe shërbimet e kompanisë iu prezantuan klientëve nëpërmjet një flyer-i informativ. Procesi i identitetit të kompanisë u finalizua me manualin e brandit, duke përfshirë udhëzimet mbi përdorimin e të gjithë elementeve.

Faqja e internetit dhe marketingu online

Ne dizenjuam dhe zhvilluam faqen e internetit ne të dy versionet, desktop dhe mobile, dhe ndërmorëm fushata SEO në mënyrë që faqja të arrinte rezultate të larta në motorët e kërkimit. Dy aplikacione specifike u integruan në faqen e internetit të kompanisë. Aplikacioni i porosive online, i cili lejon stafin e kompanisë që të ngarkojë me lehtësi stokun actual të produkteve nga një file excel dhe ta vendosë online. Gjithashtu zona e shitësve me pakicë që i lejon përdoruesit e regjistruar të bëjnë porosi online. Ne gjithashtu integruam zonën e partnerëve në website, me qëllim që të ndihmonin komunikimin e kompanisë me partnerët e saj. Marketingu në kanalet online vazhdoi me krijimin e mediave sociale dhe dizenjimin e një Neësletter e cila u integrua në website. Ne ndërmorëm një fushate marketingu nëpërmjet emailit e cila konsistoi në reklamimin e produkteve të kompanisë përmes mesazheve promocionale që iu dërguan rreth 200 mijë adresave emaili.
Lloji i industrisë: Teknologji Informacioni
Viti i themelimit të biznesit: 17 vjet
Viti i lançimit të projektit: 2014
http://www.fastech.com.al
Share in social media
Lloji i industrisë: Teknologji Informacioni
Viti i themelimit të biznesit: 17 vjet
Viti i lançimit të projektit: 2014
http://www.fastech.com.al
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale