EMS

EMS

Kompjuterizimi i të dhënave në ditët tona ëshët bërë sfida e çdo biznesi apo institucioni. Si rezultat i një studimi nga një grup professional ekspertësh të fushës para dhe pas universitare, u ndërtua EMS. EMS është dizenjuar për të menaxhuar të gjitha proceset administrative, akademike dhe statistikore të një institucioni edukimi.
abp, ndertim programi dhe zhvillim faqe interneti, ems
abp, ndertim programi dhe zhvillim faqe interneti, ems
abp, ndertim programi dhe zhvillim faqe interneti, ems
abp, ndertim programi dhe zhvillim faqe interneti, ems
abp, ndertim programi dhe zhvillim faqe interneti, ems
abp, ndertim programi dhe zhvillim faqe interneti, ems

EMS aktualisht përmban 20 module. EMS ofron mundësi të menaxhimit të plotë në një sistem dhe integrim me çdo sistem apo aplikacion tjetër. Është një sistem fleksibël dhe modular, multilingual, që ofron një varietet të gjerë shërbimesh dhe mundësish.
Platforma është ndërtuar nga një staf i çertifikuar ndërkombëtarisht në informatikë dhe IT, që ofrojnë suport për çdo problem, duke dhënë konsulencë teknike dhe administrative. Programi është zhvilluar duke u bazuar në profilin dhe organizimin e institucionit, dhe mund të përdoret në çdo pajisje apo sistem.

Lloji i industrisë: Edukim
Viti i themelimit të biznesit: 107 vjet
Viti i lançimit të projektit: 2011
https://uniel.ems.al/
Share in social media
Lloji i industrisë: Edukim
Viti i themelimit të biznesit: 107 vjet
Viti i lançimit të projektit: 2011
https://uniel.ems.al/
Share in social media
 • All
 • #Brand & Communications
 • #Design
 • #Dizenjim Websitesh
 • #Identiteti I Kompanisë
 • #Marketing Online
 • #SEO
 • #Zhvillim Ne Web
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale