Outsource
Outsorcing in Albania ABP
10
Arsye
përse
Outsource

Shqipëri

ABP ofron shërbime outsource për kompani kombëtare dhe ndërkombëtare.

Me një skuadër designerash shumë kreativë, programuesish të kualifikuar dhe profesionistësh teknikë të gjitha projektet dorëzohen në kohë me sukses.

Arritjet tona i detyrohen pjesëtarëve të përkushtuar të ekipit, që kanë qenë me ne që në 2010, si edhe numri gjithnjë në rritje i njerëzve që aspirojnë t'i bashkohen ABP. Për të zgjeruar ekipin tonë me anëtarë të talentuar, ne kemi zgjedhur një kulturë të re internshipi, duke ftuar studentët më të mirë të ICT nga universitete publike e private, për të punuar sëbashku në të njëjtin ambjent, nga i cili besojmë se do të krijohet sinergji dhe do të na ndihmojë të shfrytëzojmë pikat e forta individuale maksimalisht. Këtë vit, ABP numëron 5 kontrata të firmosura me universitetet në Shqipëri, ndërsa po zhvillon një proces masiv trajnimi në programim, që do të përgatisë grupe të mëdha programuesish për projekte të veçanta outsource.

 • 1. Shqipëria e Re

  Shqipëria ka popullsinë më të re në Europë. Rinia e saj po trajnohet nga Akademitë më të mira të ICT. Forca e re punëtore është gati për tu punësuar veçanërisht në industrinë e ICT.
 • 2. Rini shumë e kualifikuar në ICT

  Numri i studentëve që studiojnë për ICT po rritet me ritme të shpejta. Ka një rritje të ndjeshme në edukimin për ICT dhe çdo vit po diplomohen më shumë studentë të gatshëm për të eksportuar aftësitë teknologjike dhe shërbimet profesionale.
 • 3. Aftësi të shkëlqyera në shkrim dhe komunikim në Anglisht

  Rinia shqiptare është shumëgjuhëshe, veçanërisht në Anglisht dhe Italisht. Gjuha shqipe është një gjuhë e vështirë për tu mësuar, prandaj është e thjeshtë për Shqiptarët të mësojnë gjuhë të tjera.
 • 4. Pranë Bregut, Vendndodhje Strategjike dhe Zona Kohore

  Vendndodhje e shkëlqyer, pranë çdo shteti në Europë. Fluturime të shkurtra drejt çdo shteti Europian. Shqipëria është më pranë nga sa mendoni. Ajo gjendet në Zonën Kohore Qëndrore Europiane UTC+01:00, vetëm 1 orë përpara Orës së Greenwich.
 • 5. Taksa të ulëta

  Më të ultat në rajon, vetëm 5% TAKSË E SHESHTË MBI FITIMIN. Kjo është një TAKSË e dedikuar për sektorin e ICT, vetëm për sektorin e zhvillimit të programeve.
 • 6. Çmim Tërheqës

  Në Shqipëri ju mund të fitoni më shumë për më pak shpenzime. Lëvizjet e fundit të tregut tregojnë se kompanitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Mbretërinë e Bashkuar dhe Europën Perëndimore po drejtohen në shtetet e Europës Juglindore. Një energji e re e quajtur Ballkan.
 • 7. Legjislacion në pajtueshmëri me BE-në

  Shqipëria ka reformuar sistemin e saj ligjor, duke e bërë atë plotësisht të pajtueshëm me legjislacionin e BE. Të gjitha ligjet janë të disponueshme edhe në Anglisht.
 • 8. Aksesi në Tregun e BE

  Shqipëria ka nënshkruar Marrëveshjen e Stabilizim-Asocimit me BE-në. Gjithashtu, Shqipëria është është gjithashtu anëtare e CEFTA, duke i dhënë akses pa pagesë për 520 klientë të BE dhe duke ofruar një mjedis më të mirë investimi dhe marrëdhënie të qëndrueshme me homologët e saj.
 • 9. Ngjashmëria në Kulturë

  Shqipëria ka një lidhje më të afërt kulturore me Europën dhe kjo mund të zvogëlojë disa nga problemet me të cilat kompanitë po përballen duke përdorur outsource në kompani me formim kulturor të ndryshëm.
 • 10. Biodiversiteti dhe traditat kulinare

  Pasi vendosni të vini, nuk largoheni më nga Shqipëria. Puna, është pjesë e jetës tonë. Jetesa e mirë, është ajo që na jep frymëzimin për të kapërcyer me sukses sfidat tona. Shqipëria është një thesar i fshehur i Europës. Malet, dëbora, dy dete, plazhe të mrekullueshme dhe ushqim i shkëlqyer. Trashëgimi kulturore e një historie shekullore dhe shumë për të parë. Kulinaria është art më vete. Ushqim bio në pjatat tradicionale të zgjedhura prej shekujsh që janë të ndryshmë në pjesë të ndryshme të vendit. Komunitet i gjerë të riatdhesuarish me të cilët mund të shkëmbeni eksperienca. Shqipëria është një domosdoshmëri për tu provuar!

Shërbimet tona Outsource

Rekrutim (përzgjedhje kandidatësh, projektim, intervista, vlerësime të performancës së punonjësve, trajnim i vazhdueshëm, dhe mundësi për përparim në karrierë). Infrastrukturë dhe suport teknik (workstations, lidhje internet të qëndrueshme, administrim sistemi, siguri e të dhënave, mjete komunikimi dhe bashkëpunimi). Shërbime administrative dhe financiare (fatura mujore, formularë pjesmarrjeje, koordinim dhe suport i udhëtimeve të biznesit)

Shkarko Broshurën
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale