Karriera
Gjithmonë
në kërkim të
Talenteve !
Jemi në kërkim të personave të përkushtuar dhe të talentuar. Individë që dëshirojnë të jenë pjesë e një ekipi fantastik dhe projekteve të suksesshme. Nëse besoni se do të përshtateshit në ekipin tonë, plotësoni formularin, na dërgoni CV tuaj dhe një letër motivimi. Mund të aplikoni duke dërguar një email në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., ose duke plotësuar formularin e mëposhtëm.
Do të njoftoheni nëse ju vlerësojmë si një lojtar i mundshëm i ekipit tonë.
Pozicioni: Programues në web
Ekipi i ABP po kërkon një programues në web me kohë të plotë, me fokus në zhvillimin në front-end dhe eksperiencën e përdoruesit. Nëse keni pasion web-in dhe aplikacionet mobile, keni njohuritë, eksperiencën dhe dëshirën për të eksploruar, ju jeni personi që po kërkojmë. Mund t’i bashkoheni rrugëtimit tonë për të krijuar ekperienca të jashtëzakonshme marketingu në web dhe mobile, për klientët tanë aktualë dhe potencialë. Plotësoni formularin dhe na dërgoni CV-në tuaj, në fromatin EU, duke përfshirë foton tuaj. Një portofol me projektet ku keni marrë pjesë është avantazh.
(*)

Invalid Input
(*)

Invalid Input
(*)

Invalid Input
(*)


Invalid Input
(*)

Invalid Input
(*)

Invalid Input
(*)

Invalid Input CV duhet te jete ne formatin Europass. File duhet te jete ne format pdf , jo me i madh se 120 kb