Të reja

Të reja

Trajnim me stafin e Spitalit Rajonal Elbasan për mirëmbajtjen e programit ASTRAIA

Në datat 17, 18 dhe 19 tetor, u zhvillua trajnimi mbi përdorimin e programit “astraia” për stafin e Spitalit Rajonal Elbasan. Me këtë institucion, ABP përfundoi ciklin e trajnimeve për...

Merkure, 17 Tetor 2018 01:52 PM

Lexo më shumë

Trajnim me stafin e Spitalit Rajonal Korçë për mirëmbajtjen e programit ASTRAIA

Gjatë muajit tetor, Albanian Business Partner zhvilloi trajnimin 3-ditor mbi përdorimin e programit "astraia" për stafin e Spitalit Rajonal Korçë. ABP vijon të mbështesë institucionet shëndetësore që disponojnë programin, me...

Hene, 15 Tetor 2018 01:52 PM

Lexo më shumë

Trajnim me stafin e Spitalit Rajonal Durrës për mirëmbajtjen e programit ASTRAIA

Pas ASHR Tiranë, Albanian Business Partner zhvilloi trajnimin mbi përdorimin e programit "astraia" për stafin e Spitalit Rajonal Durrës. Kjo fushatë trajnimesh do të vazhdojë me Spitalet Rajonale të Korçës...

Merkure, 3 Tetor 2018 01:52 PM

Lexo më shumë

Trajnim me ASHR Tiranë mbi mirëmbajtjen e programit "astraia"

Në datat 26, 27 dhe 28 shtator 2018, pranë ambjenteve të SUOGJ "Koço Gliozheni", u zhvillua trajnimi mbi përdorimin e programit "astraia" për mjekë dhe infermiere të ASHR Tiranë. Ky...

Enjte, 27 Shtator 2018 08:09 AM

Lexo më shumë

Gati.al - Platforma e re digjitale nga Albanian Business Partner

Në Shqipëri ka startuar ditët e fundit platforma digjitale Gati.al, projekt ky i konceptuar dhe realizuar nga kompania Albanian Business Partner. Platforma digjitale Gati.al është falas dhe synon të bëhet një...

Hene, 16 Korrik 2018 06:46 AM

Lexo më shumë

Workshop dhe trajnim per programin astraia.

Nje dite shume frytdhenese midis kolegesh te sektorit TIK te AKSHI-t ne Ministrine e Shendetesise, specialiste IT te 5 materniteteve rajonale, te qendrave Shendetesore te Tiranes si dhe stafi TIK...

Hene, 9 Korrik 2018 07:02 AM

Lexo më shumë

ABP në Panairin e Praktikave Profesionale 2018 - Expocity

Albanian Business Partner ishte e pranishme në Panairin e Shkollave dhe Aftësive profesionale, që u zhvillua në datat 20-22 prill 2018 në ambientet e Expocity Albania.

Merkure, 2 Maj 2018 02:12 PM

Lexo më shumë

Where are the best developers in the world based?

I’m not going to keep you in suspense, European developers are good, but they’re some way from being the best. We’ve cross-referenced all the data that SkillValue has with the data...

Marte, 10 Prill 2018 07:27 AM

Lexo më shumë

ABP në Mobile World Congress 2018!

Tashmë është bërë traditë pjesëmarja në WMC dhe CEBIT, panairet më të mëdha e të rëndësishme në Botë.

Enjte, 1 Mars 2018 02:24 PM

Lexo më shumë

ASTRAIA - Trajnimi për plotesimin e Epikrizës në SUOGJ Mbretëresha Geraldinë

Më 14 Shkurt 2018 ABP zhvilloi trajnimin për plotësimin e Epikrizës në formatin Digjital.

Hene, 19 Shkurt 2018 08:46 AM

Lexo më shumë

Kurs profesional për Webmaster

Kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë projektin më të fundit të ndërmarrë nga ABP!

Hene, 8 Janar 2018 07:43 AM

Lexo më shumë
Aftësi për Punë S4J. E nisëm! Aleanca Shqiptare për Praktikat Profesionale

Aftësi për Punë S4J. E nisëm! Aleanca Shqiptare për Praktikat Profesionale

Prezantimi i Aleancës Shqiptare të Praktikave Profesionale shënoi mbylljen me sukses të javës së veçantë të aktiviteteve. Aleanca do të funksionojë si një njësi që bashkon bizneset që kanë përqafuar...

Hene, 4 Dhjetor 2017 10:56 AM

Lexo më shumë
Aftësi për Punë S4J. Konferencë: Sjellim biznesin në shkollë dhe shkollën në biznes

Aftësi për Punë S4J. Konferencë: Sjellim biznesin në shkollë dhe shkollën në biznes

Konferenca "Sjellim biznesin në shkollë dhe shkollën në biznes" ishte një ndër aktivitetet më të rëndësishme të Javës së Praktikave Profesionale!

Hene, 4 Dhjetor 2017 10:56 AM

Lexo më shumë
Domosdoshmëria e Mediave Sociale në një biznes

Domosdoshmëria e Mediave Sociale në një biznes

Sot, çdo biznes i vogël dhe i mesëm përdor mediat sociale për të arritur audiencën e dëshiruar. Interneti i jep çdokujt lirinë për të zgjedhur atë që i pëlqen dhe...

Enjte, 2 Nentor 2017 03:22 PM

Lexo më shumë
Pse ju nevojitet një faqe web

Pse ju nevojitet një faqe web

Si shumë pronarë biznesesh ju mund të mendoni se biznesi juaj nuk ka nevojë për një faqe interneti. Ky është një keqkuptim.

Hene, 25 Shtator 2017 01:20 PM

Lexo më shumë
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale