Astraia
Astraia
Forca drejtuese që qëndronte pas themelimit të Astraia Software gmbh ishte një grup doktorësh dhe ekspertësh mjekësie. Ata së bashku me një grup programuesish, panë nevojën dhe më pas filluan zhvillimin e një databaze që do të mbulonte gjithë aspektet e obstetrikës dhe gjinekologjisë në standardet më të larta mjekësore dhe megjithatë do të ishte mjaftueshëm fleksibël për t’ju përshtatur nevojave individuale të klientëve.
Sot, Astraia është përkthyer në mbi 20 gjuhë dhe është instaluar në mbi 1000 zyra doktorësh, klinika të vogla, spitale të mëdha, praktikat e mamive, laboratore dhe qendra kërkimi.
Lini një takim
Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
Na kontaktoni
We are social
Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale