Albanian Business Partner
E-Commerce
E-Comerce
Dyqani juaj online, pages nga PayPal,
debit card dhe credit card
Dyqani juaj online, pages nga PayPal,
debit card dhe credit card
Outsource
ne shqiperi
Outsource
ne shqiperi
Arrow
Arrow
Slider

Strategji

Suksesi nuk ndodh rastësisht. Inovacion dhe Autenticitet

 • Kërkim
 • Branding dhe dizenjim identiteti
 • Strategji tregu
 • Strategji fushate
 • Konsulencë
 • Web

  Mjete që e ndihmojnë biznesin tuaj të krijojë lidhje, të komunikojë dhe të ketë rezultate.

  • Dizenjim dhe zhvillim faqesh internet
  • SEO and SEM
  • Aplikacione web
  • E-comerce
  • Përmbajtje dhe përkthim
  • Web analytics
  • consulting

  Social

  Sigurimi i përfshirjes masive dhe krijimi i brand awareness

  • Strategji e mediave sociale
  • Fushata në mediat sociale
  • Blog dhe marketing influencues
  • Menaxhim bannerash
  • Analitikë
  • Konsulencë

  Programe

  Mjetet për një menaxhim më të mirë.

  • Arkitekturë zgjidhjesh
  • Integrim i të dhënave dhe sistemit
  • -Aplikacione web
  • Menaxhim databaze
  • Subscription, loyalty, CRM
  • Consulting
  • All
  • #Aplikacion Telefoni
  • #Brand & Communications
  • #Design
  • #Dizenjim Websitesh
  • #Fushata Kërkimi
  • #Identiteti I Kompanisë
  • #Marketing Online
  • #Reklamim Në Facebook
  • #SEO
  • #Zhvillim Ne Web
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

  Na lini emailin tuaj

  Ne do t’ju mbajmë të përditësuar në lidhje me të gjitha projektet tona dhe zbulimet më të fundit në web dhe botën sociale.

  Takohemi

  Na dërgoni kontaktin tuaj dhe ne do të organizojmë një takim me ju

  Na kontaktoni

  Lini një takim
  Na dërgoni kontaktet tuaja dhe ne do t’ju telefonojmë për të lënë një takim me ju.
  Na kontaktoni
  We are social
  Ne do të ju mbajmë të informuar për të gjitha projektet tona dhe zbulimet e fundit në web dhe botës sociale